Om nettbutikken

Velkommen til vår nettbutikk!

Her finner du vårt spennende varesortiment av kaffe, te, supper, sirup og tilbehør.

Uansett hvordan du foretrekker din kaffe, vil du alltid finne en favoritt hos oss. De ulike kaffetypene vi tilbyr er spesialtilpasset våre maskiner på brenneriet vårt i Nederland. Blant våre varianter finner du også økologisk- og Fairtrade merket kaffe. Sortimentet vårt på ingredienser og tilbehør er både omfattende og moderne. Vi har mange populære typer te, flere ulike sjokoladedrikker, kald drikke osv. Vi er landsdekkende og har lokale servicekontorer på 16 ulike lokasjoner, fra nord til sør.

Vi har et bredt utvalg av ingredienser til våre maskiner; mange ulike varianter av kaffebønner, filtermalt kaffe og frysetørket kaffe. Vi garanterer at alle finner sin egen favoritt. I tillegg har vi et omfattende sortiment av te, sjokolade drikker og supper. Samt tilbehør slik om ulike beger, sukker osv. 

Besøk også vår hjemmeside www.selecta.no for å for mer inspirasjon og kunnskap om kaffe og drikkeløsninger på arbeidsplassen.

Til deg som er ny kunde

For å opprette en konto, må du ha ett kundenummer hos oss i Selecta. Dersom du ikke har ett kundenummer eller ikke husker ditt kundenummer, kan du kontakte oss gjennom kontaktskjemaet, på kundeserviceNO@selecta.com eller telefonnummer 800 30 690, så vil vi hjelpe deg.

Å opprette en konto hos oss gjør du enkelt ved å trykke på "bli kunde", og registrere din kontaktinformasjon og et valgfritt passord. En bekreftelse vil bli sendt til din e-post adresse. Nå kan du enkelt logge deg inn med din e-postadresse og passord.

Når du skal legge inn varer i handlekurven må du huske å taste inn antall poser du ønsker. Informasjon om hvor mange poser det er per eske vil være

Har du flere spørsmål, ta kontakt med oss på kundeserviceNO@selecta.com eller telefonnummer 800 30 690.